Thursday, May 28, 2009

ANDA BOSAN DUDUK KAT UMAH??

haha...!!! tiru macam saya.. ACTUALY..wat part time job kat KUMON,penah dengar???
sebuah institusi pendidikan kanak2.dorang latih bdak2 sampai otak jadi kolkulator.x yah pakai kalkulator pon x per kalau nak wat trigo..gempak weih..aku terkejut tengok dorang pakai otak jer kira.pandang atas tros dapat jawapan.tapi biasanya org yang anta anak der kat kumon biasa nyer org kayer2.mahal beb...!!! 120 bg sub math.2 kali jer pon sminngu.tapi perit duk kumon.AKU sebagai tenaga pengajar x boleh nak tangkap style kumon..its too complicated..huhuhu..just boleh bagi basic skit2 jer kalau nak aja.sbb kalkulator is not allowed at kumon.so,apa lagi gain experiance teaching kat kumon yang berhampiran.(marking paper lagi banyak dari teaching).,hehhehehe...enjoy our work....

2 comments:

  1. nth2 yg tkng making tuh gne calc kot..wahaha

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadan dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam lembaran Aidil fitri Maaf zahir Batin sesungguhnya aku ade buat salah terkasar bahasa harap di ampun... salam kenalan…….

    Lemang lontong ketupat laksa,
    kuih semprit kuih koya,
    Sebulan sudah lama berpuasa,
    Tiba masa untuk merayakannya,

    "Ramailah orang memasang pelita,
    berbaju melayu cantik ceria,
    Salam dihulur kemaafan dipinta,
    Menyambut aidilfitri hari mulia"

    Maaf kerana lama tak berkunjung dib log korang kerana aku kesibukan disaat kerja-kerja-akhir di bengkel.. sorry.. aku tetap mengingati kalian semua.. my friends.. sincere azli…

    ReplyDelete