Thursday, May 28, 2009

ANDA BOSAN DUDUK KAT UMAH??

haha...!!! tiru macam saya.. ACTUALY..wat part time job kat KUMON,penah dengar???
sebuah institusi pendidikan kanak2.dorang latih bdak2 sampai otak jadi kolkulator.x yah pakai kalkulator pon x per kalau nak wat trigo..gempak weih..aku terkejut tengok dorang pakai otak jer kira.pandang atas tros dapat jawapan.tapi biasanya org yang anta anak der kat kumon biasa nyer org kayer2.mahal beb...!!! 120 bg sub math.2 kali jer pon sminngu.tapi perit duk kumon.AKU sebagai tenaga pengajar x boleh nak tangkap style kumon..its too complicated..huhuhu..just boleh bagi basic skit2 jer kalau nak aja.sbb kalkulator is not allowed at kumon.so,apa lagi gain experiance teaching kat kumon yang berhampiran.(marking paper lagi banyak dari teaching).,hehhehehe...enjoy our work....