Friday, January 16, 2009

boycott!!!


masa aku balik dari matrik ke kl central ari2.korang tau apa aku nampak.aku nampak mc donal.tapi mc D kali ni dah jadi lain.terkezut hazwan bila nampak mc d pada hari 2 jadi lain.apa yang lain? tapi sebenarnya sama jer.dari mata sama la.tapi sebenarnya lain.x paham kan.sajer jer bagi x paham.actually,mc ari2 mmg x der org mlayu makan.cina jer.korang mesti tau satu sebab...BOYCOTT!!!.and wan pon dengan berbekalkan 10 inggit nak makan apa.pegi la pusing2 kat c2 kot2 ada kedai lain.ada la kedai ni nama der subway.bkan highway.tapi subway bread.rasa nak masuk tapi ntah la.benda x penah makan.pas2 nak makan sorang2.mmg takut ar.dah la mahal.tros x jadi.tapi wan pon tampa rasa was2 pegi makan kfc jer la.2 yang better kot.tapi x tau la plak kalau kfc ader share ngan si negara jahanam israel 2.hmmm...2 jela kot nak share.boycott mc D dan sekutu serta kutu2 nye sekali yerr...moga islam menang,..amin....

1 comment:

  1. smoge berjaye memboikot..walopon x merasa lagi prosperity burger yang baru nie tapi boikot tetap boikot..hehe

    ReplyDelete